Επιτυγχάνετε πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τη χρήση του Mass Extreme. Κάντε κλικ και δείτε και μόνοι σας!

Κατάλογος καψουλών για μυϊκή μάζα

Τι χρειάζεται για να χτίσετε τεράστια μυϊκή μάζα; Κατά κύριο λόγο, ισχυρή θέληση για τακτική προπόνηση και δίαιτα. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι το σωστό συμπλήρωμα μπορεί να είναι απαραίτητο για να επιτύχετε μια κορυφαία σωματική διάπλαση. Και δεν μιλάμε για στεροειδή εδώ, καθώς η ανάπτυξη μιας σιλουέτας δεν πρέπει να έχει κακές επιπτώσεις στην υγεία σας. Μιλάμε για παρασκευάσματα που θα σας επιτρέψουν να χτίσετε μυϊκή μάζα. Αυτό θα συμβεί χάρη στα φυσικά φυτικά συστατικά που θα μας δώσουν ενέργεια. Η επιλογή του σωστού συγκεκριμένου προϊόντος θα έχει μεγάλη σημασία σε αυτή την περίπτωση.

Skuteczność:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Efekty:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Szybkość działania:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Bezpieczeństwo:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Cena:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Αυτά είναι από τα πιο συχνά επιλεγμένα δισκία από τους ασκούμενους ανθρώπους που ονειρεύονται να χτίσουν ισχυρή μυϊκή μάζα. Αυτό το παρασκεύασμα ήρθε στη χώρα μας από το εξωτερικό, όπου έχει δοκιμαστεί διεξοδικά. Χρησιμοποιώντας αυτή την προδιαγραφή, μπορείτε να χτίσετε 2 κιλά μυϊκής μάζας μέσα σε δύο εβδομάδες. Η τριγωνέλλα και η ρίζα μάκα έχουν σημαντική επίδραση σε αυτό. Θα βρείτε επίσης άφθονο φωσφατιδικό οξύ. Το Mass Extreme επηρεάζει επίσης τα επίπεδα τεστοστερόνης και αυξάνει την απόδοση της προπόνησης. Αισθάνεστε λιγότερη κόπωση και έχετε περισσότερη ενέργεια για να εκτελέσετε σκληρή προπόνηση.

Skuteczność:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Efekty:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Szybkość działania:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Bezpieczeństwo:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Cena:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Αυτό είναι άλλο ένα συμπλήρωμα που αξίζει να προσέξετε. Διαθέτει φυσικά συστατικά, δηλαδή δυόσμο, τζίνσενγκ, ρίζα μάκα και τριγωνέλλα. Από τα συστατικά και μόνο, είναι ασφαλές να πούμε ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης θα αυξηθούν άμεσα και θα σας παρέχει μια μεγάλη δόση ενέργειας. Θα βελτιώσει επίσης την απόδοση της κατάρτισης. Τα αποτελέσματα αυτής της φόρμουλας επιβεβαιώνονται από ειδικούς και πελάτες που είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν.

Skuteczność:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Efekty:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Szybkość działania:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Bezpieczeństwo:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
Cena:
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Στην τρίτη θέση αυτής της κατάταξης είναι το TestoBoost. Εκτιμάται από άτομα που δεν έχουν χρόνο για τακτικές εκπαιδεύσεις. Είναι ένα προϊόν που σας επιτρέπει να αναπτύξετε μυϊκούς ιστούς ακόμη και με μικρό αριθμό προπονήσεων. Περιέχει εκχύλισμα Tribulus Terrasstris, καθώς και τριγωνέλλα και πράσινο τσάι. Επηρεάζει επίσης τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα. Μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος, ο μεταβολισμός βελτιώνεται και οι θερμίδες που προσλαμβάνετε μετατρέπονται αμέσως σε αμινοξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας.

Gracjan
John

Το κίνητρο πέφτει ραγδαία όταν προπονείστε και δεν βλέπετε αποτελέσματα. Πιθανότατα όλοι έχουν βιώσει αυτή την εμπειρία στην αρχή της προπονητικής τους περιπέτειας. Ωστόσο, ο γυμναστής μου στο γυμναστήριο με έκανε να καταλάβω ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω το σωστό προϊόν. Το Mass Extreme ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου και είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα.

Περισσότερα >>
Maksymilian W.
Tom

Είχα προπονηθεί για πολλές εβδομάδες και περίμενα αποτελέσματα. Η προπόνηση με έκανε να αισθάνομαι καλά, αλλά ήθελα επίσης να έχω μια αισθητική σιλουέτα. Δυστυχώς έπρεπε να περιμένω πολύ καιρό για αποτελέσματα, οπότε αποφάσισα να αναζητήσω ένα κατάλληλο συμπλήρωμα. Το Mass Extreme έλυσε όλα μου τα προβλήματα.

Περισσότερα >>
Mario
Daniel

Για πολύ καιρό ζούσα με την πεποίθηση ότι τα στεροειδή είναι απαραίτητα για την οικοδόμηση μυών. Προπονήθηκα χωρίς πρόσθετα μέσα, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ ορατά. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι το Mass Extremme είναι ένα φυτικό προϊόν. Αυτές είναι σπουδαίες πληροφορίες, γι' αυτό και το αγόρασα και έχω εξαιρετικά αποτελέσματα.

Περισσότερα >>

Πού μπορώ να βρω τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά για μυϊκή μάζα;. Η περιπέτεια των περισσότερων ανθρώπων στο γυμναστήριο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο. Όλα ξεκίνησαν με τις πρώτες προπονήσεις και τη γνωριμία με το περιβάλλον του γυμναστηρίου. Τις περισσότερες φορές μας πήγαινε εκεί κάποιος φίλος ή κάποιος από την οικογένειά μας. Συχνά μπορούμε να ακούσουμε ότι υποτίθεται ότι ήταν μια στιγμιαία δραστηριότητα, η οποία υποτίθεται ότι θα βελτίωνε τη φυσική μας κατάσταση. Σε πολλές περιπτώσεις, το γυμναστήριο μπήκε στη ζωή των ανθρώπων που προπονούνταν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έγινε ένα είδος τρόπου ζωής. Αφού μάθει κανείς για τις ασκήσεις που αναπτύσσουν τη φιγούρα, μπορεί πολύ γρήγορα να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η προπόνηση δεν είναι το μόνο ερέθισμα που θα υποστηρίξει την οικοδόμηση ενός τέλειου σώματος. Η διατροφή είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική σε αυτή τη διαδικασία και πρέπει να είναι πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να χτίσετε μια αισθητική φιγούρα τρώγοντας μόνο fast food. Ως εκ τούτου, η χρήση προσωπικών γυμναστών και διατροφολόγων έχει γίνει πολύ δημοφιλής.

. Πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τίποτα για την προπόνηση και τη δίαιτα πιστεύουν ότι μόνο τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας αθλητικής φιγούρας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε το γεγονός ότι τα στεροειδή για μάζα δεν είναι η μόνη λύση. Υπάρχουν χάπια για την αύξηση της μυϊκής μάζας, αλλά πρώτα πρέπει να εστιάσετε στη σωστή διατροφή. Αυτό είναι το κλειδί για την επίτευξη επιτυχίας στην οικοδόμηση μιας αισθητικής φιγούρας. Πολλοί άνδρες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν συμπληρώματα μυϊκής ανάπτυξης, αλλά σε κάθε περίπτωση πρώτα βασίζονται σε μια πλήρη διατροφή. Μόλις καταφέρετε να οργανώσετε μια δίαιτα κατάλληλη για το σώμα σας, μπορείτε να αρχίσετε να ρωτάτε στο διαδίκτυο ή από εκπαιδευτές για το ποια θρεπτικά συστατικά πρέπει να χρησιμοποιήσετε για μυϊκή μάζα. Υπάρχουν φυσικά μέσα για την ανάπτυξη των μυών, τα οποία δεν απαιτούν παρέμβαση στις ορμόνες μας. Φυσικά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στεροειδή για τη μάζα, αλλά είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό μετά από διαβούλευση με γιατρό και ενδελεχή εξέταση.

. Συμπληρώματα για μυϊκή μάζα μπορούν εύκολα να βρεθούν σε ηλεκτρονικά καταστήματα και στα σταθερά σημεία των εταιρειών διατροφής. Τα καλά συμπληρώματα διατροφής χρησιμοποιούνται σχεδόν από όλους τους ανθρώπους που γυμνάζονται, αλλά αξίζει να γνωρίζουμε ποια συμπληρώματα για τη μυϊκή μάζα θα είναι κατάλληλα για εμάς. Μπορούμε να μάθουμε ποια είναι τα συμπληρώματα για μάζα και ποια είναι τα καλύτερα για να χρησιμοποιήσουμε από προσωπικούς γυμναστές, τους οποίους μπορούμε να συναντήσουμε στα γυμναστήρια όπου προπονούμαστε. Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε όλους ότι ακόμη και τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη των μυών δεν θα βοηθήσουν χωρίς καλή προπόνηση και διατροφή. Η αύξηση της μυϊκής μάζας υποστηρίζεται από τα θρεπτικά συστατικά, αλλά δεν θα συμβεί αν δεν προπονούμαστε και δεν τρώμε σωστά. Σε αυτό το άρθρο θα απαντήσουμε στο ερώτημα ποιες θρεπτικές ουσίες πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην αρχή του γυμναστηρίου και ποια από αυτές για την αύξηση της μυϊκής μάζας θα είναι η πιο αποτελεσματική. Τα καλά συμπληρώματα διατροφής για μάζα είναι ευρέως διαθέσιμα και αξίζει να διαβάσετε τις απόψεις των ανθρώπων που έχουν ήδη ασχοληθεί με προϊόντα για μάζα.

. Ποια είναι τα καλά συμπληρώματα μυϊκής μάζας και τα προϊόντα μυϊκής ανάπτυξης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η οικοδόμηση μυϊκής μάζας είναι μια απίστευτα χρονοβόρα διαδικασία. Ποια συμπληρώματα μυϊκής ανάπτυξης να χρησιμοποιήσετε; Φυσικά, η ταχεία αύξηση της μυϊκής μάζας υποβοηθείται από τα θρεπτικά συστατικά και ό,τι είναι καλό για τη μάζα μπορεί εύκολα να αποκτηθεί στην αγορά. Οι καλοί ενισχυτές μάζας και οι ενισχυτές μυών διατίθενται σε προσιτές τιμές και αξίζει να τους ελέγξετε στις ιστοσελίδες πολλών κατασκευαστών. Τα συμπληρώματα μυϊκής μάζας και τα χάπια μυϊκής μάζας είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ανθρώπους που γυμνάζονται και θέλουν να χτίσουν μια αθλητική σωματική διάπλαση. Αυτό που λειτουργεί καλύτερα για τη μάζα είναι, φυσικά, μια δίαιτα υψηλής θερμιδικής αξίας. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί μια κατάλληλη διατροφή, η οποία θα είναι εμπλουτισμένη με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Τα συμπληρώματα για μάζα και τα θρεπτικά συστατικά για την αύξηση της μυϊκής μάζας θα είναι σε αυτή την περίπτωση μόνο μια προσθήκη. Είναι αδύνατο να χτίσετε τεράστια μάζα χωρίς να βασιστείτε σε μεγάλες δόσεις θερμίδων που λαμβάνονται καθημερινά. Η βάση είναι μια καλή διατροφή, και μόνο τότε μπορούμε να προσθέσουμε κάτι για τη μάζα.

. Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για μυϊκή μάζα; Πρώτα απ' όλα, αξίζει να επιλέγετε τέτοιους ενισχυτές μάζας και δισκία ενισχυτών μάζας, οι οποίοι επιτρέπουν την παροχή στον οργανισμό της υψηλότερης δυνατής ποσότητας υδατανθράκων. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας. Υπάρχουν κέρβεροι μάζας όπως κέρβερος για μαζική κατάταξη, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Τα θρεπτικά συστατικά για μυϊκή μάζα και δύναμη για αρχάριους δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Το θέμα είναι ότι κατά τις πρώτες εβδομάδες της περιπέτειάς σας με την προπόνηση στο γυμναστήριο, θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να απορροφηθεί απόλυτα σε αυτόν τον κόσμο. Γνωρίστε το αίσθημα της κανονικότητας και της συνεχούς διεύρυνσης των γνώσεων σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή. Τα συμπληρώματα μυϊκής ανάπτυξης και κέρδους μάζας μπορούν να προστεθούν σε όλο αυτό το παζλ με την πάροδο του χρόνου. Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι αξίζει να ελέγξετε τι είδους αξιολογήσεις συμπληρωμάτων μυϊκής ανάπτυξης έχουν στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, ώστε να μην καταλήξετε με ένα συμπλήρωμα για την οικοδόμηση μυών που δεν θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Shake για μάζα και η καλύτερη πρωτεΐνη για μάζα μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση.

Οι καλύτεροι ενισχυτές μάζας και τι ενισχυτές μάζας να χρησιμοποιήσετε

. Συχνά βλέπουμε ερωτήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με το ποια προϊόντα για μάζα, ποια θρεπτικά συστατικά για μυϊκή αντλία να χρησιμοποιήσετε και ποια θρεπτικά συστατικά έχουν καλές κριτικές. Γνωρίζουμε ήδη ότι ακόμη και τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά για μάζα δεν θα μας εγγυηθούν την επιτυχία, αν δεν την υποστηρίξουμε μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής. Η συμπλήρωση για μάζα πρέπει να βασίζεται κυρίως σε προϊόντα με μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων. Οι υδατάνθρακες είναι αυτό που λειτουργεί καλύτερα για τη μυϊκή μάζα. Μπορείτε να βρείτε μια καλή πρωτεΐνη για μυϊκή μάζα και τα ισχυρότερα θρεπτικά συστατικά για μυϊκή μάζα στο πιο αξιόπιστο κατάστημα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα συμπληρώματα για μάζα και κυρίως τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά στο διαδίκτυο. Είναι πάντα μια καλή επιλογή και σίγουρα πιο ευεργετική για την υγεία σας από ό, τι τα στεροειδή για τη μάζα και τη δύναμη. Είναι πολύ καλή ιδέα να έχετε μια καλή ποιότητα ζωής για το σώμα σας και είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια καλή ποιότητα ζωής για το σώμα σας.

Τι είναι καλό για τη μάζα και ποια πρωτεΐνη για τη μάζα να επιλέξετε; Το πιο σημαντικό είναι να ποντάρετε σε προϊόντα που έχουν αποδειχθεί από άλλους καταναλωτές. Αξίζει να λάβετε υπόψη τις βαθμολογίες που έχει ένα συγκεκριμένο προϊόν. Υπάρχει το κατάστημα Buduj Mase, όπου μπορείτε να βρείτε χάπια για αύξηση βάρους, συμπληρώματα πρωτεϊνών για μάζα και προϊόντα μυϊκής ανάπτυξης. Αν πρόκειται για συμπληρώματα για μάζα, τα στεροειδή σε δισκία δεν θα είναι η καλύτερη λύση. Ποιο είναι το καλύτερο για τη μάζα σε αυτή την περίπτωση; Όπως αναφέρθηκε, η κρεατίνη είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ένα συμπλήρωμα οικοδόμησης μυών που είναι απίστευτα αποτελεσματικό. Αξίζει σίγουρα να αποκαλείται καλή θρεπτική ουσία. Αυτοί οι τύποι μαζικών ενισχυτών χρησιμοποιούνται ακόμη και από επαγγελματίες. Αυτοί οι τύποι προϊόντων μαζικού κέρδους ενισχύουν τον όγκο των σκελετικών μυών. Είναι επίσης ένα σπουδαίο θρεπτικό συστατικό για τη μυϊκή μάζα.

CliniCAPS

Ποια BCAAs για μάζα να επιλέξετε;

Μια καλή πρωτεΐνη για μάζα μπορεί επίσης να φανεί χρήσιμη. Μια επιπλέον μερίδα πρωτεΐνης για το σώμα σας θα σημαίνει ότι οι μύες σας θα έχουν περισσότερα κίνητρα για να αναπτυχθούν. Η πρωτεΐνη για τη μυϊκή μάζα είναι επομένως μια εξαιρετική ιδέα. Συχνά χρησιμοποιούνται επίσης χάπια μυϊκής ανάπτυξης και συμπληρώματα μαζικής αύξησης. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε μια κατάταξη των mass gainers, ώστε να μπορείτε να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο mass gainer. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οποιαδήποτε θρεπτική ουσία για μυϊκή μάζα χωρίς άσκηση δεν θα έχει νόημα. Πολλοί πιστεύουν ότι ο καλύτερος ενισχυτής μάζας είναι το BCAA. Αυτό δεν είναι εντελώς λάθος, αλλά αν έπρεπε να απαντήσουμε στο ερώτημα ποιο συμπλήρωμα μυϊκής μάζας να επιλέξουμε πρώτο, σίγουρα δεν θα ήταν τα BCAAs. Τα αμινοξέα είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα εάν χρησιμοποιείτε ήδη συμπληρώματα για την οικοδόμηση των μυών. Οι καλύτεροι ενισχυτές μάζας θα σας επιτρέψουν να επιτύχετε απίστευτη επιτυχία στην οικοδόμηση μιας αθλητικής σωματικής διάπλασης. Ποιο μαζικό κέρδος να χρησιμοποιήσετε και ποιο συμπλήρωμα μαζικού κέρδους είναι το καλύτερο; Ο καλύτερος ενισχυτής μάζας είναι αυτός που έχει πολύ καλή σύνθεση.

. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με το ποια πρωτεΐνη για μυϊκή μάζα και ποια συμπληρώματα για μυϊκή μάζα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι γνωρίζουμε ήδη ότι τα θρεπτικά συστατικά για τη μυϊκή μάζα πρέπει να επιλέγονται με το κεφάλι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι γνωρίζουμε ήδη ότι τα θρεπτικά συστατικά για τη μυϊκή μάζα πρέπει να επιλέγονται με το κεφάλι. Δεν μπορεί να είναι ένα προϊόν που θα μας βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι πολύ καλή ιδέα να έχετε μια καλή φήμη στο διαδίκτυο και να διαβάσετε πρώτα τις απόψεις των καταναλωτών για το προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο θα μας είναι πιο εύκολο να αποφασίσουμε ποια θρεπτικά συστατικά για τη δύναμη και την αντοχή θα χρησιμοποιήσουμε. Η κατασκευή μιας αισθητικής σιλουέτας είναι χρονοβόρα και απαιτεί πολλή υπομονή και αφοσίωση. Πρέπει να έχουμε επίγνωση του γεγονότος ότι ένας καλός ενισχυτής μάζας πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο αφού συνδυάσουμε μια ισορροπημένη διατροφή και προπόνηση που θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε τη σωματική μας διάπλαση. Η χρήση όλων των ειδών των συμπληρωμάτων είναι πολύ δημοφιλής εδώ και πολλά χρόνια. Την τελευταία δεκαετία η βιομηχανία συμπληρωμάτων έχει αναπτυχθεί έντονα και οι κατασκευαστές διεξάγουν συνεχώς έρευνες σχετικά με τα θρεπτικά συστατικά τους. Η ζήτηση για αυτού του είδους τα προϊόντα είναι τεράστια, οπότε αξίζει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να συμπληρώσουμε τα θρεπτικά συστατικά που λείπουν από τη διατροφή μας.

. Η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής είναι απολύτως ασφαλής.

. Ο σχεδιασμός μιας δίαιτας εξαρτάται στις περισσότερες περιπτώσεις από το πώς φαινόμαστε και αισθανόμαστε σήμερα. Στην περίπτωση της οικοδόμησης μυϊκής μάζας, μια ισορροπημένη διατροφή με θερμιδικό πλεόνασμα είναι εξαιρετικά σημαντική. Συνιστάται ιδιαίτερα η προσθήκη όλων των ειδών των συμπληρωμάτων στη διατροφή σας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να διατηρείται η κατάλληλη ισορροπία, ώστε τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά να παρέχονται μέσω της τροφής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν θέλουμε να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

CliniCAPS

Πώς να επιταχύνετε την οικοδόμηση μυϊκής μάζας

. Οι αδύνατες και υπερβολικά αδύνατες φιγούρες δεν θεωρούνται πλέον κάτι ελκυστικό. Τώρα είναι της μόδας να χτίζεις μύες και, αντίθετα με ό,τι φαίνεται, αναπτύσσεται τόσο μεταξύ των ανδρών όσο και μεταξύ των γυναικών. Δεν είναι τυχαίο ότι τα γυμναστήρια πολιορκούνται από νέους ανθρώπους αυτή τη στιγμή. Όλοι εργάζονται σκληρά για το σώμα τους και θέλουν να δείχνουν όλο και καλύτεροι. Και μια μυώδης και αθλητική φιγούρα πρέπει πραγματικά να κερδηθεί. Δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Η προπόνηση δύναμης πρέπει να είναι σκληρή για να παρέχει τα κατάλληλα ερεθίσματα στους μυς σας για να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν. Και μερικές φορές δεν είναι πλέον αρκετά. Οι προχωρημένοι γυμναστές φτάνουν σχεδόν πάντα σε διάφορες ταμπλέτες αύξησης μάζας, συμπληρώματα πρωτεΐνης και άλλες παρόμοιες λεπτομέρειες, οι οποίες εισάγουν ορισμένες ειδικές ουσίες στον οργανισμό τους, επιτρέποντας ταχύτερη ή αποτελεσματικότερη μυϊκή ανάπτυξη. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτά τα προϊόντα. Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Παρ' όλα αυτά, τα συμπληρώματα θα πρέπει να είναι μια προσθήκη, επειδή η προτεραιότητα για τους ανθρώπους που διαμορφώνουν τη σιλουέτα τους θα είναι πάντα η προπόνηση και μια καλή υγιεινή διατροφή. Πώς μπορείτε λοιπόν να επιταχύνετε την οικοδόμηση των μυών με φυσικό τρόπο; Οι παρακάτω μέθοδοι είναι δοκιμασμένες και μακράν οι καλύτερες, οπότε όποιος τις χρησιμοποιεί θα διαπιστώσει γρήγορα ότι χάρη σε αυτές είναι σε θέση να αλλάξει το σώμα του με τον τρόπο που επιθυμεί με ταχύτερο ρυθμό.

Αλλαγές στην προπόνηση


Σχεδόν σε κάθε άνθρωπο αρέσει η ρουτίνα. Παρέχει στους ανθρώπους μια αίσθηση ασφάλειας, οπότε υποσυνείδητα όλοι μας το επιδιώκουμε. Θέτουμε στον εαυτό μας ένα πρόγραμμα προπόνησης και μόλις το συνηθίσουμε, δεν θέλουμε να το αλλάξουμε σε καμία περίπτωση, οπότε μερικές φορές μπορούμε να το τηρήσουμε για εβδομάδες ή και χρόνια. Αυτό είναι ένα βασικό λάθος. Οι έμπειροι μάλλον δεν τα καταφέρνουν, αλλά οι αρχάριοι τα καταφέρνουν. Μια νέα προπόνηση είναι πάντα μια έκπληξη για το σώμα. Είναι πιο δύσκολο να εκτελεστεί, ειδικά αν δεν έχετε κατακτήσει πλήρως τις κινήσεις που την απαρτίζουν. Μετά από ένα ή δύο μήνες οι ασκήσεις γίνονται ξαφνικά πολύ πιο εύκολες, ειδικά αν δεν αλλάζετε το βάρος και δεν προσθέτετε επιπλέον φορτίο. Το γεγονός ότι η εκπαίδευση γίνεται εύκολη και ευχάριστη ισοδυναμεί με μείωση της αποτελεσματικότητάς της. Δεν μπορείτε να χτίσετε μυς με τον εύκολο τρόπο. Για το λόγο αυτό, όλοι οι χρήστες του γυμναστηρίου θα πρέπει να θυμούνται να αλλάζουν τακτικά τα προπονητικά τους σχέδια. Φυσικά, θα ήταν ανόητο να αλλάζετε ένα τέτοιο σχέδιο κάθε εβδομάδα, αλλά σίγουρα αξίζει να το ανακατασκευάζετε τουλάχιστον απαλά μετά από ένα μήνα ή το πολύ δύο μήνες.

. Ακόμη και αν χρησιμοποιείται συμπλήρωμα, οι μύες θα σταματήσουν να αναπτύσσονται και να μεγαλώνουν αν εκτίθενται συνεχώς στα ίδια ακριβώς φορτία. Αντί να καταναλώνετε περισσότερα στεροειδή για μάζα, είναι καλύτερα να σκεφτείτε το σχέδιό σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά του θα είναι μια αργή αλλά συστηματική αύξηση του βάρους που χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες ασκήσεις. Θα το συζητήσουμε στο παράδειγμα ενός squat. Ένας αρχάριος θα ξεκινήσει πιθανώς με την εκτέλεση χωρίς φορτίο, επειδή ήδη μια τέτοια κίνηση θα είναι σχετικά δύσκολη γι' αυτόν. Μετά από μια εβδομάδα, ωστόσο, μπορεί ήδη να προσπαθήσει να εκτελέσει το squat μόνο με μια μπάρα ή μικρότερους αλτήρες. Αν το βρίσκει εύκολο, αξίζει να βάλετε δύο βάρη στην μπάρα, βάρους π.χ. δύο ή πέντε κιλών. Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αυξήσετε τη δυσκολία των ασκήσεων, αλλά αξίζει πάντα να προσπαθείτε, ώστε το σώμα να αναπτυχθεί.

Διαφορετικοί τύποι προπόνησης δύναμης

. Είναι επίσης σημαντικό να μην περιορίζεστε σε μία μόνο μέθοδο άσκησης. Ωστόσο, οι λάτρεις της δύναμης αγαπούν ιδιαίτερα το λεγόμενο split και συνήθως αρνούνται να το αντικαταστήσουν με οτιδήποτε άλλο. Χωρίζουν τις ημέρες προπόνησής τους σε επιμέρους τμήματα του σώματος. Σε γενικές γραμμές, προπονούνται στο στήθος τη Δευτέρα, στους ώμους την Τετάρτη και στα πόδια και στην κοιλιά την Παρασκευή. Το σώμα συνηθίζει γρήγορα. Έτσι, για να το εκπλήξετε με κάτι, δεν χρειάζεται πάντα να το αναγκάσετε να σηκώσει περισσότερα βάρη, γιατί μερικές φορές αρκεί να αλλάξετε τον τρόπο που προπονείστε. Η διάσπαση δεν είναι καθόλου η μόνη δυνατή και καλή επιλογή. Ακόμα και οι προχωρημένοι θα πρέπει να εισάγουν από καιρό σε καιρό στο πρόγραμμά τους μια προπόνηση που ονομάζεται "Full Body Workout", δηλαδή απλά μια προπόνηση για όλο το σώμα, η οποία θα παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερη ένταση και θα έχει εντελώς διαφορετική επίδραση στους μύες. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμά σας την κυκλική προπόνηση. Συνδυάζουν έναν μεγάλο αριθμό ασκήσεων, οι οποίες εκτελούνται η μία αμέσως μετά την άλλη, μόνο για να κάνετε ένα μεγαλύτερο διάλειμμα μετά την ολοκλήρωση ολόκληρου του κύκλου και να επαναλάβετε τον κύκλο ξανά τουλάχιστον αρκετές φορές.

. Παραδόξως, ακόμη και στην περίπτωση της οικοδόμησης μυϊκής μάζας, η καρδιοπροπόνηση μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα. Είναι κατά κάποιο τρόπο αποδεκτό ότι χρησιμοποιούνται μόνο για την καύση λίπους και την απώλεια βάρους, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Κάποιος που χτίζει μυς σίγουρα δεν θέλει να αποκτήσει λίπος ταυτόχρονα. Ωστόσο, για να χτίσετε μυς χρειάζεστε μια δίαιτα υψηλών θερμίδων, η οποία μερικές φορές οδηγεί σε ξαφνική αύξηση βάρους. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χτίσετε μόνοι σας ξηρή μυϊκή μάζα. Οι μύες θα αναπτυχθούν μαζί με τον λιπώδη ιστό. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το φαινόμενο και να αποφύγετε τη λεγόμενη "λιποπλημμύρα", αξίζει να συμπεριλάβετε μερικές καρδιολογικές συνεδρίες στο πρόγραμμα προπόνησής σας. Αυτά δεν χρειάζεται να είναι μεγάλα. Μια καρδιολογική συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μόλις είκοσι λεπτά. Αν θέλετε να τη συνδυάσετε ταυτόχρονα με προπόνηση δύναμης, να θυμάστε ότι ο κανόνας είναι να κάνετε πρώτα προπόνηση με βάρη και μετά καρδιο. Διαφορετικά, οι μύες που εξαντλούνται κατά την αεροβική δεν θα έχουν πλέον τη δύναμη να σηκώσουν οποιοδήποτε βάρος και οι επόμενες ασκήσεις θα αποδειχθούν αναποτελεσματικές.

CliniCAPS

Αυξημένη ένταση και συχνότητα προπόνησης


. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αθλητές παίρνουν χάπια μάζας και παρόμοια συμπληρώματα, για να αποκτήσουν περισσότερη ενέργεια, την οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η δύναμη δεν προέρχεται από το τίποτα. Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει αρκετά περιορισμένες δυνατότητες, επομένως δεν είναι σε θέση να αναγεννηθεί μετά από μια σκληρή προπόνηση μέσα σε 24 ώρες. Αυτό το αυξανόμενο αίσθημα κόπωσης και τα προβλήματα αναγέννησης έχουν ως αποτέλεσμα τη συνεχή μείωση της συχνότητας και της έντασης της προπόνησης. Για να βγείτε από αυτόν τον φαύλο κύκλο, αξίζει να παίρνετε συμπληρώματα. Αυτό θα πρέπει να γίνεται ιδιαίτερα από εκείνους που όχι μόνο προπονούνται, αλλά και κάνουν σκληρή σωματική εργασία ή έχουν πολλά άλλα καθήκοντα στο μυαλό τους, τα οποία δεν τους επιτρέπουν να εξασκούν περισσότερο ύπνο και αναγέννηση του σώματος. Συμπληρώματα, όπως η κρεατίνη ή η β-αλανίνη, βοηθούν τους μυς να ανακάμψουν γρηγορότερα. Η ενέργεια που αποκτάται με αυτόν τον τρόπο μπορεί αργότερα να μετατραπεί σε προπόνηση. Όσο πιο συχνά και όσο πιο εντατικά προπονείστε, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουν να αναπτύσσονται οι μύες σας.

. Με πολύ περιορισμένους χρονικούς πόρους, πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τις ελεύθερες ώρες σας. Και είναι προτιμότερο να γυμνάζεστε συχνότερα και λιγότερο συχνά, παρά λιγότερο συχνά και περισσότερο. Τέσσερις προπονήσεις διάρκειας μισής ώρας θα δώσουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από μία δίωρη προπόνηση. Αλλά φυσικά, αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, επειδή έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μπορείτε άνετα να ασκείστε τέσσερις φορές την εβδομάδα για δύο ώρες η κάθε μία. Θα πρέπει μόνο να βεβαιωθεί ότι το σώμα του είναι σε θέση να αναγεννηθεί με αυτή την ένταση της προπόνησης. Η αυξημένη συχνότητα αποκλείει επίσης την προπόνηση πλήρους σώματος, οπότε στην περίπτωσή της αξίζει να ποντάρετε σε διαχωρισμούς. Η προπόνηση πρέπει να είναι απλά σκληρή, αν και δεν μπορεί να είναι υπερβολικά σκληρή. Αν κάποιος δεν είναι σε θέση να αναγεννηθεί μέσα σε δύο ημέρες μετά την άσκηση, σημαίνει ότι είτε γυμνάζεται για πολύ καιρό, είτε αναλαμβάνει πολύ μεγάλα φορτία, δυσανάλογα με τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα που έχει αποκτήσει. Και είναι επίσης εύκολο να υπερβάλλουμε στην εκπαίδευση προς την άλλη κατεύθυνση. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Η αναγέννηση είναι πολύ σημαντική, καθώς οι μύες μπορούν να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης.

Καλή και ισορροπημένη διατροφή


. Τι γίνεται με τη διατροφή; Αν δεν είναι σωστά ισορροπημένο και γεμάτο με τις σωστές τροφές που ταιριάζουν στους στόχους ενός ατόμου, είναι πιθανό ότι ακόμη και οι πιο έντονες προπονήσεις που γίνονται αρκετές φορές την εβδομάδα δεν θα αποφέρουν κυριολεκτικά κανένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Οι μύες πρέπει να εφοδιάζονται με καύσιμα τόσο για την άσκηση όσο και για την ανάπτυξή τους. Αξίζει λοιπόν να σκεφτείτε πώς να εξισορροπήσετε τα γεύματά σας, ώστε να βοηθούν ολόκληρο το σώμα σας να αναπτυχθεί. Σε γενικές γραμμές, κάθε δίαιτα, όχι μόνο η δίαιτα ενός ασκούμενου ατόμου, αποτελείται από τρία βασικά μακροθρεπτικά συστατικά για τον άνθρωπο, δηλαδή υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπη. Το λίπος μπορεί να είναι το λιγότερο σε αυτό. Ομολογουμένως, είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας, αλλά δεν πρέπει να υπερβάλλουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση και να καταναλώνουμε υπερβολικά, επειδή το λίπος είναι αυτό που είναι πιο γρήγορα σε θέση να μετατραπεί σε λιπώδη ιστό και σπάνια τροφοδοτεί ή χτίζει μυς. Οι υδατάνθρακες στη διατροφή, από την άλλη πλευρά, πρέπει να είναι αρκετά πολλοί. Παρόλο που σήμερα επικρίνονται όλο και περισσότερο και ορισμένοι άνθρωποι αρχίζουν συνειδητά να τις περιορίζουν, εξακολουθούν να αποτελούν την καλύτερη πηγή ενέργειας για τον οργανισμό, οπότε λογικά οι αθλητές χρειάζονται περισσότερες από αυτές. Και τι γίνεται με τις πρωτεΐνες; Αυτό είναι στην πραγματικότητα το πιο σημαντικό μακροθρεπτικό συστατικό για όποιον προσπαθεί να χτίσει μυϊκή μάζα. Μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες βοηθά στη διαμόρφωση του σώματος. Επομένως, αξίζει να εξετάσουμε αυτό το μακροθρεπτικό συστατικό λίγο περισσότερο.

. Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν πολλές πρωτεΐνες στη διατροφή. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη, άλλοι λίγο λιγότερη, αλλά παρ' όλα αυτά για τους περισσότερους ανθρώπους η κάλυψη της συνολικής ημερήσιας απαίτησης σε πρωτεΐνες θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να στραφείτε στους μαζικούς ενισχυτές. Αν και δεν τείνουν να αποτελούνται μόνο από πρωτεΐνες, είναι αυτό το μακροθρεπτικό συστατικό που περιέχουν περισσότερο. Και δεν χρειάζεται να φοβάστε την πρωτεΐνη σε σκόνη. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι διστάζουν να το πάρουν και να το συμπεριλάβουν στη διατροφή τους, δεν πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανθυγιεινό ή βαριά επεξεργασμένο προϊόν. Ακόμα και στην πολωνική αγορά υπάρχουν συμπληρώματα αθλητικής διατροφής ή πρωτεϊνών που αποτελούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από απομονωμένη ή συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και λίγα μόνο συμπληρωματικά πρόσθετα. Η πρωτεΐνη προορίζεται να αντικαταστήσει την τροφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν δεν έχετε χρόνο να μαγειρέψετε κοτόπουλο με ρύζι ή να ετοιμάσετε ένα γεύμα με τυρί cottage. Η πρωτεΐνη είναι ένας πολύ βολικός τρόπος κάλυψης των επιπλέον αναγκών σε πρωτεΐνες. Γενικά, αρκεί απλώς να ρίξετε νερό πάνω του και να το πιείτε. Ένα τέτοιο ρόφημα μπορείτε να ετοιμάσετε για τον εαυτό σας πριν από την προπόνηση, για να το πάρετε μαζί σας στο γυμναστήριο ή σε εκείνο το μέρος όπου θέλετε να ασκηθείτε.

Κίνητρα


. Ωστόσο, όλες αυτές οι συμβουλές δεν θα βοηθήσουν κανέναν αν δεν τις χρησιμοποιείτε τακτικά. Και γι' αυτό χρειάζεστε κίνητρα. Πρέπει να γνωρίζετε γιατί τα κάνετε όλα αυτά. Πρέπει να ξέρετε γιατί παίρνετε στεροειδή για να αποκτήσετε μάζα και γιατί προπονείστε τόσο σκληρά αντί να χαλαρώνετε μετά τη δουλειά. Το κίνητρο μετατρέπεται πάντα σε αποφασιστικότητα με την πάροδο του χρόνου, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των επαγγελματιών αθλητών.

polski | български | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | עברי | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |
CliniCaps

αναβολικα, στεροειδη, αναβολικα στεροειδη, στεροειδη αναβολικα, στεροειδή, τι ειναι τα αναβολικα, αναβολικά, αναβολικα επιπτωσεις, φυσικα αναβολικα, τεστοστερονη κυκλος, αναβολικα χαπια, φυσικα αναβολικα για γραμμωση, δοε τι σημαινει, τεστοστερόνη συμπλήρωμα, αναβολικα αγορα, τι ειναι η τεστοστερονη, αναβολικα στεροειδη για ογκο, τεστοστερονη χαπια, κρεατινη γραμμωση, συμπληρωματα διατροφησ για ογκο, αναβολικα χαπια για ογκο, φυσικα αναβολικα, γυναικομαστια ποσο κοστιζει, βοτανα για καθυστερημενη περιοδο, ενεσεις τεστοστερονης παρενεργειες, κυκλος αναβολικων για αρχαριους, πως να ριξω την χοληστερινη με βοτανα, τεστοστερόνη παρενέργειες, σχημα προσωπου τεστ, τεστοστερονη, αναβολικα για κοιλιακουσ, τεστοστερονη ενεσιμη, συμπληρωματα για ογκο, αναβολικα στεροειδη παρενεργειες, αναβολικα πριν και μετα, αναβολικα και αθλητισμος, στεροειδή φάρμακα, αναβολικα για γραμμωση, αγορα αναβολικων απο φαρμακειο, αναβολικα επιπτωσεις, φυσικα στεροειδη, κρεατινη αρνητικα, αναβολικα φυσικα, αναβολικα για λιποδιαλυση, συμπληρωματα πρωτεινησ, αναβολικα στεροειδη, αναβολικα για ογκο, κρεατινη και καφες, αναβολικα, φυσικα αναβολικα για ογκο, ντοπινγκ συνεπειες